korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
ISTRAŽIVAČKI SEMINAR IZ RADIOKOMUNIKACIJA 1
Šifra: 11552
ECTS: 6
Nositelji: prof. dr. sc. Zvonimir Šipuš
prof. dr. sc. Hrvoje Domitrović
prof. dr. sc. Sonja Grgić
Engleski jezik:

1,1,1

Svi elementi nastave na predmetu provode se na engleskom jeziku. Ova razina uključuje i predmete s više nastavnih grupa (u hrvatskoj grupi nastava je isključivo na hrvatskom jeziku, a u engleskoj grupi isključivo na engleskom jeziku).
OBAVIJESTI
Objavljeno: 14.07.2015. u 13:56

Javni razgovor s pristupnikom Urošem Todorovićem Mikšajem , dipl. ing. o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu disertacije pod naslovom: Radiofrekvencijsko pozicioniranje sustavom RFID u zatvorenim prostorima, održat će se u utorak, 21. srpnja 2015. godine u 14:00 sat u okviru Istraživačkoga seminara iz radiokomunikacija na Zavodu za radiokomunikacije (zgrada C – XII kat/C-12-02).

 

Mirjana Grubiša
Objavljeno: 20.02.2015. u 12:05

Javni razgovor s pristupnikom Nikolom Matagom, dipl. ing. o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu disertacije pod naslovom: "Izvod kontinuiranog mobilnog MIMO kanala temeljem diskretnih ray tracing simulacija baziranih na postupku enkodiranja i dekodiranja entiteta zraka" u četvrtak, 26. veljače 2015. u 11:00 sati u okviru Istraživačkoga seminara iz radiokomunikacija na Zavodu za radiokomunikacije (zgrada C – XII kat.)

 

Mirjana Grubiša
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!