korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
ISTRAŽIVAČKI SEMINAR IZ RADIOKOMUNIKACIJA 1
Šifra: 11552
ECTS: 6
Nositelji: prof. dr. sc. Zvonimir Šipuš
prof. dr. sc. Hrvoje Domitrović
prof. dr. sc. Sonja Grgić
Engleski jezik:

1,1,1

Svi elementi nastave na predmetu provode se na engleskom jeziku. Ova razina uključuje i predmete s više nastavnih grupa (u hrvatskoj grupi nastava je isključivo na hrvatskom jeziku, a u engleskoj grupi isključivo na engleskom jeziku).
OBAVIJESTI
Objavljeno: 17.09.2014. u 17:02

Javni razgovor s pristupnikom Krešimirom Šakićem, dipl. ing. o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu disertacije pod naslovom: "Metoda za subjektivno ispitivanje kvalitete prikaza 3D videosekvenci utemeljena na internetskom ispitivanju velike skupine ljudi", održat će se u srijedu, 24. rujna 2014. godine u 13:00 sati u okviru Istraživačkog seminara iz radiokomunikacija na Zavodu za radiokomunikacije (zgrada C – XII kat/Knjižnica).

Mirjana Grubiša
Objavljeno: 17.09.2014. u 16:00

Javni razgovor s pristupnikom mr. sc. Željkom Tabakovićem, dipl. ing. o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu disertacije pod naslovom: "Dodjeljivanje frekvencija u spoznajnom radiju uporabom sekvencijalnog bojanja grafova", održat će se u srijedu, 24. rujna 2014. godine u 11:00 sati u okviru Istraživačkog seminara iz radiokomunikacija na Zavodu za radiokomunikacije (zgrada C – XII kat/Knjižnica).

Mirjana Grubiša
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!