korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 

INŽENJERSKA EKONOMIKA
Šifra: 41251
ECTS: 4
Nositelji: prof. dr. sc. Željko Štih
prof. dr. sc. Davor Škrlec
prof. dr. sc. Roman Malarić
Izvođači: izv. prof. dr. sc. Dubravko Sabolić - Predavanja
dr. sc. Mihaela Vranić - Predavanja
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 13.04.2014. u 23:14

Poštovani,

 

od ponedjeljka 14. travnja 2014. do nedjelje 20. travnja 2014. moguće je ispuniti prvu samoprovjeru znanja na sustavu moodle, a prema uputama i znanjima koje ste dobili na predavanjima.

Prva samoprovjera se sastoji od 8 pitanja (preostale dvije do kraja semestra će imati po 6 pitanja) te daje isto toliko bodova. Svaku samoprovjeru moguće je pokušati ispuniti najviše 5 puta. Pri tome je ukupan broj bodova izračunat kao aritmetička sredina svih pojedinačnih pokušaja. Svaki pokušaj daje novi skup pitanja. Negativnih bodova nema.

Nakon isteka ovih tjedan dana neće biti moguće naknadno otvarati samoprovjeru za neke nove pokušaje ispunjavanja, tako da sve studente potičemo da samoprovjeri pristupe bez odlaganja.

Sretno!

Marko Jurčević
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!