korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
INFORMACIJA, LOGIKA I JEZICI
Šifra: 34288
ECTS: 4
Nositelji: izv. prof. dr. sc. Bruno Blašković
izv. prof. dr. sc. Mario Kušek
Izvođači: dr. sc. Marina Bagić Babac - Laboratorijske vježbe
Hrvoje Maračić, mag. ing. - Laboratorijske vježbe
Marko Pavelić, mag. ing. - Laboratorijske vježbe
Frano Škopljanac-Mačina, dipl. ing. - Laboratorijske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 25.04.2015. u 07:57

U repozitoriju (Provjere znanja) su objavljena rješenja oglednih zadataka.

 

Gradivo međuispita je do XML-a (bez XML-a), a zadaci će biti na zaokruživanje i nadopunjavanje (uključujući pisanje dijelova programa).

 

Međuispit će se održati 28.04.2015. s početkom u 09:30h u dvoranama A301 i A302. Dvoranu u kojoj pišete možete provjeriti u kalendaru na FerWebu.

Hrvoje Maračić
Objavljeno: 14.04.2015. u 16:03

U repozitoriju (Provjere znanja) se nalaze primjeri zadataka za međuispit koji će se održati 28.04.2015. s početkom u 09:30h. Dvoranu u kojoj pišete možete provjeriti u kalendaru na FerWebu.

Hrvoje Maračić
Objavljeno: 26.03.2015. u 08:20

Zadatak za drugu domaću zadaću je izraditi dijagrame klasa u UML-u za vaše zadatke iz 1. zadaće. Druga se domaća zadaća također radi u paru prema dosadašnjem rasporedu.

 

Raspored obaveznih konzultacija u sljedećem tjednu, na kojima ćete predati drugu zadaću, vidljiv je u vašim kalendarima na FerWebu.

Hrvoje Maračić
Objavljeno: 15.03.2015. u 22:12

Laboratorijske vježbe iz predmeta Informacija, logika i jezici izvode se u parovima. U mapi Laboratorijske vježbe nalazi se raspored studenata po parovima i po grupama. Za svaku grupu će tijekom semestra biti zadužen jedan asistent kojem se može obratiti u slučaju bilo kakvih pitanja i problema.

Grupa 1 - dr. sc. Marina Bagić Babac

Grupa 2 - Marko Pavelić

Grupa 3 - dr. sc. Marina Bagić Babac

Grupa 4 - Hrvoje Maračić

 

Ovaj tjedan započinjemo s podjelom zadataka za prvu domaću zadaću i za prvu laboratorijsku vježbu. Prva domaća zadaća se, kao i sve laboratorijske vježbe, izrađuje u paru.

 

Za prvu domaću zadaću potrebno je, za zadatak kojeg svaki student može dohvatiti na poveznici https://ilj.tel.fer.hr/lab1/, izraditi CRC-kartice i pripadajuće slučajeve upotrebe izrađene u obliku slijednih dijagrama. U tjednu od 23.3.-27.3. održat će se OBAVEZNE konzultacije na koje je svaki student dužan doći.

 

Ako imate ikakve poteškoće s pristupom zadaći ili s radom poslužitelja, molimo da nas o tome što prije obavijestite e-mailom.

Hrvoje Maračić
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!