korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
INFORMACIJA, LOGIKA I JEZICI
Šifra: 34288
ECTS: 4
Nositelji: prof. dr. sc. Ignac Lovrek
izv. prof. dr. sc. Bruno Blašković
izv. prof. dr. sc. Mario Kušek
Izvođači: dr. sc. Iva Bojić - Predavanja

dr. sc. Iva Bojić - Laboratorijske vježbe
Hrvoje Maračić, mag. ing. - Laboratorijske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 17.04.2014. u 11:26

U repozitoriju (provjere znanja) nalaze se primjeri zadataka za prvi međuispit koji će se održati 28. 04. 2014. u dvorani D1 s početkom u 17:30h.

Iva Bojić
Objavljeno: 02.04.2014. u 06:54
Uređeno: 02.04.2014. u 06:55
Predstavljanje natjecanja Telekom...

Pozivamo vas na

Telekom Innovation Contest 2014 (TIC)

srijedu, 2. travnja 2014. u Sivoj vijećnici FER-a u 12 sati.

TIC je međunarodno natjecanje u inovativnosti koje cilja na sveučilišta i njihove studente te znanstvenike. Otvoreno je za inovativne ideje u raznim područjima poslovanja. Organizator natjecanja je hub:raum tim u Hrvatskoj, dio Deutsche Telekom-ovog startup inkubatora u Poljskoj koji kontinuirano radi sa startupima u početnoj fazi razvoja. Ove godine žele dati priliku koja bi omogućila razvoj najboljih ideja s hrvatskih sveučilišta u proizvod uz pomoć resursa Deutsche Telekom-a, te ostvarivanje mogućnosti direktnih pregovora o investiciji od 80.000€ za daljnji razvoj poslovanja.

Uspješan primjer sudionika natjecanja je prošlogodišnji pobjednik Excalibur čiji tim trenutno radi na razvoju svog proizvoda u sklopu hub:raum programa i sprema se na izlazak na europsko tržište.

Jezik predavanja je hrvatski, a predviđeno trajanje izlaganja 60 min. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo studente diplomskog i poslijediplomskog studija!

Plan predavanja se nalazi u nastavku obavijesti.

Hrvoje Maračić
[ Više... ]
Objavljeno: 18.03.2014. u 16:37
Laboratorijske vježbe i domaće zadaće

Laboratorijske vježbe iz predmeta Informacija, logika i jezici izvode se u parovima. U mapi Laboratorijske vježbe nalazi se raspored studenata po parovima i po grupama. Uz svakog studenta nalazi se i ime asistenta koji će tijekom semestra biti zadužen za njega i kojem se može obratiti u slučaju bilo kakvih pitanja i problema. Ovaj tjedan započinjemo s podjelom zadataka za prvu domaću zadaću i za prvu laboratorijsku vježbu. Prva domaća zadaća se, kao i sve laboratorijske vježbe, izrađuje u paru.

 

Za prvu domaću zadaću potrebno je, za zadatak kojeg svaki student može dohvatiti na poveznici https://ilj.tel.fer.hr/lab1/, izraditi CRC-kartice i pripadajuće slučajeve upotrebe izrađene u obliku slijednih dijagrama. U tjednu od 24.3.-28.3. održat će se OBAVEZNE konzultacije na koje je svaki student dužan doći.

 

Ako imate ikakve poteškoće s pristupom zadaći ili s radom poslužitelja, molimo da nas o tome što prije obavijestite e-mailom.

Iva Bojić
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!