korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNA NAVIGACIJA
 
 
ENGLESKI JEZIK U INŽENJERSKOJ PRAKSI
Šifra: 93049
ECTS: 2
Nositelji: Marija Krznarić, prof.
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,1,1

Svi elementi nastave na predmetu provode se na engleskom jeziku. Ova razina uključuje i predmete s više nastavnih grupa (u hrvatskoj grupi nastava je isključivo na hrvatskom jeziku, a u engleskoj grupi isključivo na engleskom jeziku).
OBAVIJESTI
Objavljeno: 08.07.2014. u 15:05

U nastavku obavijesti nalaze se rezultati razredbenog ispita za upis predmeta Engleski jezik u inženjerskoj praksi u akademskoj godini 2014./2015.

Studenti koji su ostvarili kvalifikacijski prag (min. 33 boda) ostvarili su pravo upisa predmeta. 

Studenti koji su ostvarili pravo upisa obavezno moraju u aplikaciji za pretprijavu za upis akademske godine odabrati predmet za upis u skupini društvenih predmeta diplomskog studija.

 

 

Sonja Majstorović
Objavljeno: 12.06.2014. u 12:45
Engleski jezik u inženjerskoj praksi...

Razredbeni ispit za upis predmeta Engleski jezik u inženjerskoj praksiodržat će se u srijedu, 2. srpnja 2014. u 12.30 sati.

Ispit je obvezan za sve studente koji u narednoj akademskoj godini žele upisati ovaj predmet. Predmet mogu upisati studenti koji sada završavaju preddiplomski studij i upisuju prvu godinu diplomskog studija kao i studenti diplomskog studija koji sada upisuju drugu godinu studija.

Broj upisnih mjesta je ograničen, a u slučaju da interes za upis predmeta iskaže više studenata od ograničenja, prednost će imati oni koji ostvare bolje rezultate na razredbenom ispitu. Upis predmeta bez pristupa razredbenom ispitu neće biti moguć.

Prijava za ispit se obavlja jednako kao i za druge ispite na stranici:http://www.fer.unizg.hr/prijava_ispita. Prijava za ispit je obvezna, a rok za prijavu je do ponedjeljka, 1. srpnja 2014. do ponoći (23:59). Ispit je moguće odjaviti do srijede, 2. srpnja do 8 sati.

Raspored studenata po dvoranama bit će izrađen po okončanju roka prijava/odjava te će biti ugrađen u vaše osobne kalendare.

Po objavi rezultata ispita definirat će se skup studenata koji ostvaruju pravo upisa te će navedeni popis biti integriran u aplikaciju za pretprijave za upis akademske godine. U ovoj aplikaciji studenti koji su ostvarili pravo upisa, svakako moraju odabrati predmet za upis u skupini društvenih predmeta diplomskog studija.

Ana Zelić
Objavljeno: 06.02.2014. u 12:10

Studenti koji žele odbiti pozitivnu ocjenu moraju dostaviti ispunjenu Zamolbu za pristup ispitu tajnici na Zavodu za primijenjeno računarstvo, soba D365 do utorka, 11. 2. 2014.

Sonja Majstorović
Objavljeno: 15.07.2013. u 09:58
Engleski jezik u inženjerskoj praksi...

U nastavku obavijesti nalaze se rezultati razredbenog ispita za upis predmeta Engleski jezik u inženjerskoj praksi.

Studenti koji su ostvarili kvalifikacijski prag (min. 33 boda) su ostvarili pravo upisa predmeta. 

Studenti koji su ostvarili pravo upisa, svakako moraju u aplikaciji za pretprijavu za upis akademske godine odabrati predmet za upis u skupini društvenih predmeta diplomskog studija.

Ana Zelić
Objavljeno: 20.06.2013. u 13:17
Engleski jezik u inženjerskoj praksi...

Budući da nakon provedenog razredbenog ispita, kvota studenata za upis predmeta Engleski jezik u inženjerskoj praksi nije popunjena, u utorak, 9. srpnja 2013. godine u 13 sati će se održati drugi razredbeni ispit.

Prijava za ispit se obavlja jednako kao i za druge ispite na stranici: http://www.fer.unizg.hr/prijava_ispita.

Prijava za ispit je obvezna, a rok za prijavu je do ponedjeljka, 8. srpnja 2013. do ponoći (23:59). Ispit je moguće odjaviti do utorka, 9. srpnja do 9 sati.

Razredbenom ispitu mogu pristupiti i studenti koji na prvom razredbenom ispitu nisu ostvarili kvalifikacijski prag.

Predmet mogu upisati studenti koji sada završavaju preddiplomski studij i upisuju prvu godinu diplomskog studija kao i studenti diplomskog studija koji sada upisuju drugu godinu studija. Upis predmeta bez pristupa razredbenom ispitu neće biti moguć. Broj upisnih mjesta je ograničen, a u slučaju da interes za upis predmeta iskaže više studenata od ograničenja, prednost će imati oni koji ostvare bolje rezultate na razredbenom ispitu.

Ana Zelić
Objavljeno: 20.06.2013. u 13:13
Engleski jezik u inženjerskoj praksi...

U nastavku obavijesti nalaze se rezultati razredbenog ispita za upis predmeta Engleski jezik u inženjerskoj praksi te popis studenata koji su pristupili ispitu.

Studenti koji su ostvarili kvalifikacijski prag (min. 33 boda) su ostvarili pravo upisa predmeta. 

Studenti koji nisu zadovoljili kvalifikacijski prag (studenti koji imaju manje od 33 boda) nisu ostvarili pravo upisa predmeta te se mogu prijaviti za drugi razredbeni ispit koji će biti održan u utorak, 9. srpnja 2013. godine u 13 sati u dvorani D1.

Studenti koji su ostvarili pravo upisa, svakako moraju u aplikaciji za pretprijavu za upis akademske godine odabrati predmet za upis u skupini društvenih predmeta diplomskog studija.

Ana Zelić
Objavljeno: 06.02.2013. u 12:28

Ocjene su podjeljene, a studenti koji nisu zadovoljni ocjenom trebaju predati molbu za odbijanje ocjena kako je već navedeno u oglasu od 5. 2. 2013.

Na ispitnom roku studenti pišu gradivo cijelog semestra (MI i ZI).

Sonja Majstorović
Objavljeno: 05.02.2013. u 11:02

Ispravljena je greška kod zbrajanja bodova iz kontinuirane nastave.

Lijepo molim da provjerite svoje bodove i eventualne greške javite na mail sonja.majstorovic©fer.hr 

 

Sukladno postupku o odbijanju pozitivne ocjene, studenti mogu do propisanog roka tajnici pri Zavodu za primjenjeno računarstvo (soba D365) dostaviti ispunjenu molbu za odbijanje ocjene. Molba se predaje na propisanom obrascu dostupnom u repozitoriju na stranici „Obavijesti studentima“. Ocjena na toj provjeri znanja je nedovoljan (1) bez obzira na ostvarene bodove bez mogućnosti žalbe. Ostvareni bodovi na toj provjeri će ostati nepromijenjeni.

 

Sonja Majstorović
Objavljeno: 04.02.2013. u 12:44

Ocjene na kolegiju formiraju se prema sljedećim pragovima:

Dovoljan (2) – 51 – 60 bodova

Dobar (3) – 61 – 79 bodova

Vrlo dobar (4) 80 – 89 bodova

Izvrstan (5) 90 – 100 bodova

Sonja Majstorović
Objavljeno: 01.10.2012. u 14:17

Popis studenata koji nisu prošli prag od 57 bodova se nalazi u nastavku obavijesti.

Kata Banožić
Objavljeno: 01.10.2012. u 12:44

Rezultati razredbenog ispita održanog 20. 9. 2012. se nalaze u nastavku obavijesti.

Prag je prošlo 104 studenata.

Kata Banožić
Objavljeno: 19.09.2012. u 10:19
Engleski jezik u inženjerskoj praksi...

Razredbeni ispit za upis predmeta Engleski jezik u inženjerskoj praksi održat će se u četvrtak, 20.9.2012. u 10 sati u dvoranama D1 i D2.

Za upis predmeta studenti moraju ostvariti minimalni kvalifikacijski prag. Broj upisnih mjesta ograničen je na 100 studenata. U slučaju da interes za upis predmeta iskaže više od 100 studenata, prednost će imati oni koji ostvare bolje rezultate na razredbenom ispitu. Upis predmeta bez pristupa razredbenom ispitu neće biti moguć.

Ana Zelić
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!