korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
DRUŠTVENI ASPEKTI RAČUNALOM POSREDOVANE KOMUNIKACIJE
Šifra: 46417
ECTS: 2
Nositelji: dr. sc. Goran Bubaš
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 10.11.2015. u 13:19

Međuispit iz kolegija "Društveni aspekti računalom posredovane komunikacije" održat će se u ponedjeljak, 23. studenog 2015., u 9:00 sati u dvorani B3.

Gradivo za međuispit je e-tečaj "On-line komunikacija" (poveznica), točnije prva četiri poglavlja tog tečaja (Osobno, Interakcija, Odnosi i Prezentirati). Upute za pristupanje tom e-tečaju objavljene su u sustavu Moodle (pristup). Svi studenti koji su upisali nastavni predmet uvršteni su kao polaznici u virtualni prostor sustava Moodle za e-kolegij "Društveni aspekti računalom posredovane komunikacije".

Detaljnije informacije o međuispitu studenti mogu dobiti nakon predavanja koja će se održati 10. i 17. studenog 2015.

Goran Bubaš
Objavljeno: 06.10.2015. u 09:51

Nastava iz kolegija "Društveni aspekti računalom posredovane komunikacije" počinje u utorak, 06.10.2015., u 17 sati u dvorani B-2. Preporučuje se studentima da dođu na prvo predavanje zbog informacija o kolegiju i načinu izvođenja nastave. U nastavi se kombiniraju predavanja u učionici i online sadržaji u Moodle sustavu.

 

Predavač je prof.dr.sc. Goran Bubaš sa Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu. Studenti prema potrebi mogu kontaktirati nastavnika na mail gbubas@foi.hr.

Goran Bubaš
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
REPOZITORIJ
 
Repozitorij je prazan
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!