korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje English AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
BRZE KOMUNIKACIJSKE MREŽE
Šifra: 34465
ECTS: 4
Nositelji: prof. dr. sc. Alen Bažant
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 18.04.2014. u 10:57

Međuispit iz predmeta "Brze komunikacijske mreže" bit će održan u srijedu 23. travnja 2014. godine s početkom u 15:30 sati u prostoriji A211. Planirano maksimalno trajanje međuispita iznosi 120 minuta. Na međuispitu je dozvoljeno korištenje isključivo pribora za pisanje (olovka, gumica), praznih araka papira formata A4 (potrebno je ponijeti barem 4 arka, po jedan za svaki zadatak), kalkulatora i jednog arka ili dva lista papira formata A4 s matematičkim izrazima (kreiranih ručno ili na računalu). Izlazak na međuispit nije obavezan, tj. studenti koji iz bilo kojeg razloga neće biti u mogućnosti prisustvovati međuispitu mogu slobodno izaći na završni ispit. Na međuispitu, kao ni na završnom ispitu, nema bodovnih pragova.

Alen Bažant
Objavljeno: 03.04.2014. u 13:10

Pored materijala koji je stavljen u repozitorij datoteka na ovoj stranici, koristeći link http://bib.convdocs.org/v23947/?download=1 možete skinuti vrlo dobru knjigu o DSL_u, a u njoj su za ovaj predmet posebno važna poglavlja 2 i 3.

Konzultacije iz predmeta "Brze komunikacijske mreže" održavat ću do završnog ispita na ovom predmetu, tj. najkasnije do ponedjeljka 17. lipnja 2014. godine.

Alen Bažant
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
ČESTA PITANJA
REPOZITORIJ
 
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!