korisnik: lozinka:
Naslovnica Pretraživanje AAA
IZBORNIK PREDMETA
 
GLAVNI IZBORNIK
 
 
ARHITEKTURA RAČUNALA 1
Šifra: 21010
ECTS: 6
Nositelji: prof. dr. sc. Mario Kovač
prof. dr. sc. Danko Basch
Izvođači: izv. prof. dr. sc. Hrvoje Mlinarić - Predavanja
doc. dr. sc. Josip Knezović - Predavanja
dr. sc. Ivana Bosnić - Predavanja
dr. sc. Daniel Hofman - Predavanja
dr. sc. Martin Žagar - Predavanja

dr. sc. Ivana Bosnić - Laboratorijske vježbe
dr. sc. Daniel Hofman - Laboratorijske vježbe
Barbara Arbanas, mag. ing. - Laboratorijske vježbe
Leon Dragić, mag. ing. comp. - Laboratorijske vježbe
Alen Duspara, mag. ing. - Laboratorijske vježbe
Petar Franček, dipl. ing. - Laboratorijske vježbe
Branimir Pervan, mag. ing. - Laboratorijske vježbe
Igor Piljić, mag. ing. comp. - Laboratorijske vježbe
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
OBAVIJESTI
Objavljeno: 27.04.2016. u 11:14
2. labosi - preliminarna obavijest o...

Za druge labose velik broj termina završio je u suboti 6. lipnja (radni dan - odrada petka 27.svibnja).

Obavještavamo vas da pokušavamo ručno rasporediti termine iz subote u nove termine u razdoblju ponedjeljak-srijeda (23.-25. svibnja).

Molimo da obratite pažnju na VJEROJATNU promjenu sadašnjeg termina vaših labosa koja će se dogoditi u sljedećih desetak dana.

Korisnici kalenadara iCal neka vode računa da postoje problemi s njegovim osvježavanjem i molimo ih da provjere svoje termine na fer-webu koji je jedini relevantan.

Danko Basch
Objavljeno: 25.04.2016. u 13:49
ARH1 - međuispit

Međuispit iz ARH1 održat će se u srijedu, 4. svibnja s početkom u 12:00. Međuispit donosi 30 bodova i sastoji se od kombinacije teorijskih i programskih zadataka.

 

Molimo vas da na ispit donesete identifikacijsku ispravu, papire za rješavanje zadataka i košuljicu. Košuljica je običan dvostruki (preklopljeni) papir (npr. iz sredine bilježnice formata A4 i slično) na čijoj prvoj stranici treba pisati kao što je otprilike prikazano na slici:

  • Prezime i ime
  • JMBAG
  • Dvorana
  • 1. međuispit iz ARH1
  • Redni brojevi programskih zadataka

Na svim ostalim stranicama košuljice smijete pisati, tj. rješavati zadatke.
Iza brojeva 1), 2), 3) ... na prvoj strani upisujete "DA" ako ste rješavali dotični zadatak, odnosno "NE" ako ga niste rješavali. Sve papire s rješenjima programa umećete u košuljicu zajedno s dobivenim papirom sa zadatcima, na koji isto upisujete svoje podatke (prezime i ime, JMBAG, grupu) te rješenja teorijskih zadataka.

Na ispitu nije dozvoljeno korištenje pomagala. Jedino je dozvoljeno imati službeni šalabahter - popis naredaba FRISC-a (obavezno ga donesite!), bez dodatnih nadopisanih uputa.


Gradivo koje ulazi u međuispit je sve dosad obrađeno (uključujući prekide).


Svako korištenje nedozvoljenih pomagala povlači poništenje međuispita i prijavu Povjerenstvu za stegovnu odgovornost studenata. Također će svako međusobno prepisivanje značiti isto, i to za sve sudionike u prepisivanju. Ako prepišete rješenja nekome "preko ramena", a da on to niti zna niti dozvoljava, to svejedno znači prepisivanje za oba sudionika koji se prijavljuju Povjerenstvu. Ako se bojite da netko ne prepiše od vas, nemojte držati svoja rješenja na mjestu vidljivom drugim kolegama.

 

Svi studenti koji zbog zdravstvenih razloga imaju pravo na produženo pisanje međuispita, trebaju se javiti mailom prof. dr. sc. Danku Baschu (najkasnije do ponedjeljka u 12:00) kako bi za njih mogli organizirati ispit. Na ispit će biti potrebno donijeti liječničku dokumentaciju na uvid.

 

Raspored studenata po dvoranama objavljen je na Webu FER-a. Sretno!

 

 

Ivana Bosnić
Objavljeno: 11.04.2016. u 09:09
Uređeno: 11.04.2016. u 11:33
Par važnih obavijesti

Molim da ozbiljno shvatite sljedeće napomene!!!

 

 

BLICEVI

 

Ukoliko na blic ne donesete naljepnicu, MORATE je donijeti (ili poslati po nekome) drugi dan do 12:00 sati na Zavod. U suprotnom vaš blic NEĆE BITI SKENIRAN.

 

LABOSI

 

Na labose MORATE DOLAZITI U SVOJU GRUPU. Postoji burza grupa za zamjene, a ako ste baš spriječeni, onda se morate javiti NA VRIJEME kako bismo vas pokušali mi zamijeniti (ne možemo garantirati zamjenu). NA VRIJEME znači da se javite odmah nakon isteka burze zamjena, a ne u tjednu kada počinju labosi.

 

Samovoljna dolaženja u tuđe grupe NEĆE SE TOLERIRATI.

 

U slučaju OPRAVDANOG IZOSTANKA možete doći na NADOKNADU (bit će organizirana naknadno), uz predočenje ISPRIČNICE ili neke druge valjane potvrde. Studenti bez ispričnice neće moći odgovarati za bodove, već će moći samo odraditi labos.

 

PRAGOVI

 

Od ove godine postoje PRAGOVI na blicevima i labosima (vidi uvodno predavanje) i za kontinuirano polaganje predmeta i za izlaženje na rok. Molim da vodite o tome računa.

Danko Basch
FORUM
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
_arhiva foruma ARH1 2015
20 08.09.2015. u 12:48
FORUM ARH1 2016
Forum za pitanja i raspravu o problemima od interesa za SVE studente. Privatna pitanja i probleme molimo da rješavate putem maila arh1@fer.hr, sa obavezno jednim od sljedećih "Subjecta" (velikim slovima): LAB (za pitanja i probleme u vezi labosa); MI (za pitanja i probleme u vezi među i završnog ispita); BLIC (za pitanja i probleme u vezi bliceva), te OSTALO (za ostala pitanja)
 
REPOZITORIJ
 
ANKETA
 
Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!