Obavijest o izboru kandidata po...

Obavijest o izboru kandidata po natječaju

Renata Peček

Obavještavaju se kandidati koji su podnijeli prijave na natječaj (objavljen u Večernjem listu od 6. travnja 2018. godine, Narodnim novinama br. 33 od 10. travnja 2018. godine, web stranici Fakulteta od 6. travnja 2018. godine i web stranici Euraxessa od 11. travnja 2018. godine) za izbor suradnika u suradničkom zvanju asistenta za područje tehničkih znanosti, polje elektrotehnika i na suradničko mjesto asistent u Zavodu za visoki napon i energetiku – 2 izvršitelja na određeno vrijeme od šest godina, da su nakon provedenog postupka izabrane Ivana Damjanović, mag. ing. i Štefica Vlahović, mag. ing.  

Natječaj za izbor u zvanja i na radna...

Natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta: 1.    Doktoranda u suradničkom zvanju asistent – 2 izvršitelja na određeno vrijeme.     Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama.   Više o natječajima možete pročitati u nastavku obavijesti.    

Natječaj za izbor u zvanja i na radna...

Natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta

Renata Peček

Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva raspisuje natječaj za izbor u zvanja i na radna mjesta: 1. Nastavnika u znanstveno-nastavnom zvanju docent – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme. 2. Suradnika u suradničkom zvanju poslijedoktorand – 2 izvršitelja na određeno vrijeme. 3. Suradnika u suradničkom zvanju asistent – 1 izvršitelj na određeno vrijeme.   Rok za prijavu je 30 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama.   Više o natječajima možete pročitati u nastavku obavijesti.  

Više