Naslovnica Pretraživanje AAA
 
O DJELATNIKU
doc. dr. sc. Marin Vuković
Zvanje:Docent
Lokacija: C07-06
Telefon:6129-745
Telefon kućni:245
E-mail: E-mail
Zavod/služba : Zavod za telekomunikacije
Godina diplomiranja:2006
Godina doktoriranja:2011

Nastava

Sveučilišni preddiplomski

Sveučilišni diplomski

Poslijediplomski studij

Životopis

Marin Vuković rođen je 1982. godine u Zagrebu, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju.

Visokoškolsko obrazovanje stekao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, gdje je diplomirao 2006. godine, a doktorirao u lipnju 2011. godine s temom rada "Adaptivno upravljanje lokacijskom informacijom za telekomunikacijske usluge s dodanom vrijednosti".

U znanstvenom i stručnom radu Marin Vuković usmjerava se na usluge sa dodanom vrijednosti kao i napredne usluge u konvergiranim mrežama nove generacije temeljene na znanju, te sudjeluje kao istraživač i suradnik u okviru znanstvenih, tehnologijskih i stručnih projekata.

Koautor je patenta pri Hrvatskom zavodu za intelektualno vlasništvo P20080303A pod nazivom "Uređaj i postupak za prepoznavanje rijecči i fraza te njihovog značenja iz slobodnog teksta u obliku elektroničkog sadržaja", nastalog kao rezultat istraživanja u okviru tehnologijsko razvojno istraživačkog projekta Hrvatskog instituta za tehnologiju 2007-2009.g.

Član je međunarodnih strukovnih udruga Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) i KES International.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.
TRAŽILICA