Naslovnica Pretraživanje AAA
 
O DJELATNIKU
doc. dr. sc. Krešimir Pripužić
Zvanje:Docent
Lokacija: C07-06
Telefon:6129-745
Telefon kućni:245
E-mail: E-mail
Zavod/služba : Zavod za telekomunikacije
Godina diplomiranja:2003
Godina doktoriranja:2010
Na zavodu od:2003

Nastava

Sveučilišni preddiplomski

Sveučilišni diplomski

Poslijediplomski studij

Životopis

Krešimir Pripužić rođen je 18. 3. 1980. u Vinkovcima. Maturirao je 1998. na prirodoslovno-matematičkom smjeru Gimnazije Matije Antuna Reljkovića u Vinkovcima. Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu diplomirao je u rujnu 2003. s naglaskom na znanstveno istraživačkom radu.

Na Zavodu za telekomunikacije se zaposlio u listopadu 2003. godine na radnom mjestu zavodskog suradnika. U srpnju 2004. se zapošljava na Zavodu za telekomunikacije na radnom mjestu znanstvenog novaka u suradničkom zvanju asistenta, a od srpnja 2010. u suradničkom zvanju višeg asistenta.

U lipnju 2010. je doktorirao s temom Top-k Publish/Subscribe Matching Model Based on Sliding Window, mentori Ivana Podnar Žarko i Karl Aberer. Tijekom doktorskog studija proveo je akademsku godinu 2006./2007. kao stipendist Švicarske konfederacije na sveučilištu École Polytechnique Fédérale de Lausanne u laboratoriju Laboratoire de Systèmes d'Information Répartis

Od listopada 2011. radi na Zavodu za telekomunikacije na radnom mjestu docenta. Bavi se sljedećim istraživačkim područjima: filtriranje i pretraživanje informacija, raspodijeljena obrada velike količine podataka, raspodijeljeni informacijski sustavi te Internet stvari.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.
Profesionalni interesi i članstva

IEEE Computer Society

IEEE Communications Society

IEEE Geoscience & Remote Sensing Society

TRAŽILICA